За нас

OmegaTIMФирма "ОМЕГА-ТИМ БЪЛГАРИЯ" е специализирана в областта на проектирането и разпространението на икономически софтуер. Предлагаме програмни продукти за работна заплата, човешки ресурси, хонорари, счетоводство, фактуриране, склад. Отличната поддръжка и навременната реакция са от основните приоритети на нашия екип.

Промяна при подаване на данни в сайта на НАП

Изпратено от sasho на 1 Декември, 2014 - 11:07.

Уважаеми клиенти, считано от 17.11.2014 в сайта на  НАП  за работа с електронните услуги е въведено изискване на компютъра да има инсталирана  Java версия 7 или по-нова. Във връзка с тази промяна е необходима актуализация и/или инсталирането на Java. Инструкция за актуализация можете да изтеглите от тук: http://www.nap.bg/document?id=5362 .

Последна версия на Java можете да инсталирате от тук : Промените на НАП за работа с електронни подписи и актуализацията на операционната система не са в сферата на задължения при обслужване от страна на  Омега-Тим.

Омега Тим търси партньори и дистрибутори

Изпратено от Анонимен на 31 Май, 2013 - 11:52.

Омега Тим търси  партньори и дистрибутори за разпространение и предоставяне право на ползване на своите софтуерни продукти на територията на гр. София и цялата страна. Разпространението на продуктите не изисква първоначална инвестиция от дистрибутора, но наличието на опит в областта на Счетоводството и ТРЗ ще са необходими за успешната работа.

Програмни продукти за нови клиенти

Изпратено от ivan на 2 Август, 2011 - 12:09.

OmegaTIM VNCЗа бъдещите ни клиенти от страната предлагаме услугата "Инсталация, настройка и обучение чрез Отдалечена поддръжка". Необходим е само достъп до интернет на клиентския компютър, като всички операции се извършват чрез VNC софтуера на ОМЕГА-ТИМ, достъпен за свободно изтегляне от настоящата страница. Посочената услуга е включена в цената на закупуване на всеки продукт.

RSS емисии от ОМЕГА-ТИМ

Изпратено от ivan на 23 Май, 2008 - 07:17.

RSSУважаеми клиенти,
тези от вас, които желаят да бъдат известявани за важни нови версии и новини, могат да се абонират за RSS емисиите на ОМЕГА-ТИМ. За повече информация и начините за настройка, вижте следния линк:
http://www.omegatim.com/drupal/?q=node/62.