За нас

OmegaTIMФирма "ОМЕГА-ТИМ БЪЛГАРИЯ" е специализирана в областта на проектирането и разпространението на икономически софтуер. Предлагаме програмни продукти за работна заплата, човешки ресурси, хонорари, счетоводство, фактуриране, склад. Отличната поддръжка и навременната реакция са от основните приоритети на нашия екип.

ЗА НОВИ КЛИЕНТИ

Изпратено от sasho на 3 Ноември, 2014 - 10:25.

ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ ДО КРАЯ НА 2014 г. ПРЕДЛАГАМЕ ОТСТЪПКА В РАЗМЕР НА 20 %

Указание на основание чл.65, ал.12 от ЗДДФЛ

Изпратено от sasho на 23 Септември, 2014 - 19:05.

Съгласно чл.65, ал.12 от ЗДДФЛ за доходи по извънтрудови правоотношения, придобити през четвъртото тримесечие на данъчната година, не се удържа и внася авансов данък. Необходима е промяна на параметрите на код авансов ДОД в ПП Хонорари - HONWIN, съгласно приложеното указание.

Омега Тим търси партньори и дистрибутори

Изпратено от Анонимен на 31 Май, 2013 - 11:52.

Омега Тим търси  партньори и дистрибутори за разпространение и предоставяне право на ползване на своите софтуерни продукти на територията на гр. София и цялата страна. Разпространението на продуктите не изисква първоначална инвестиция от дистрибутора, но наличието на опит в областта на Счетоводството и ТРЗ ще са необходими за успешната работа.

Омега ТИМ България в партньорство с Екселсис

Изпратено от ivan на 16 Феруари, 2012 - 10:34.

Омега ТИМ България и Екселсис обявиха сключването на партньорско споразумение за доставка на Система за управление на човешкия капитал Exelsys на българския пазар.

Програмни продукти за нови клиенти

Изпратено от ivan на 2 Август, 2011 - 12:09.

OmegaTIM VNCЗа бъдещите ни клиенти от страната предлагаме услугата "Инсталация, настройка и обучение чрез Отдалечена поддръжка". Необходим е само достъп до интернет на клиентския компютър, като всички операции се извършват чрез VNC софтуера на ОМЕГА-ТИМ, достъпен за свободно изтегляне от настоящата страница. Посочената услуга е включена в цената на закупуване на всеки продукт.