За нас

OmegaTIMФирма "ОМЕГА-ТИМ БЪЛГАРИЯ" е специализирана в областта на проектирането и разпространението на икономически софтуер. Предлагаме програмни продукти за работна заплата, човешки ресурси, хонорари, счетоводство, фактуриране, склад. Отличната поддръжка и навременната реакция са от основните приоритети на нашия екип.

Актуални промени в социалното и здравно осигуряване за 2015 г.

Изпратено от sasho на 14 Декември, 2014 - 19:12.

Уважаеми клиенти,

Омега-Тим има удоволствието да ви покани на 15.01.2015 г. на специализиран семинар-обучение на тема: Актуални промени в социалното и здравно осигуряване за 2015 г.

Информация за семинара може да прочетете тук.PDF

Заявка за участие може да попълните тук.

Промяна при подаване на данни в сайта на НАП

Изпратено от sasho на 1 Декември, 2014 - 11:07.

Уважаеми клиенти, считано от 17.11.2014 в сайта на  НАП  за работа с електронните услуги е въведено изискване на компютъра да има инсталирана  Java версия 7 или по-нова. Във връзка с тази промяна е необходима актуализация и/или инсталирането на Java. Инструкция за актуализация можете да изтеглите от тук: http://www.nap.bg/document?id=5362 .

Последна версия на Java можете да инсталирате от тук : Промените на НАП за работа с електронни подписи и актуализацията на операционната система не са в сферата на задължения при обслужване от страна на  Омега-Тим.

ЗА НОВИ КЛИЕНТИ

Изпратено от sasho на 3 Ноември, 2014 - 10:25.

ЗА ВСИЧКИ НОВИ КЛИЕНТИ ДО КРАЯ НА 2014 г. ПРЕДЛАГАМЕ ОТСТЪПКА В РАЗМЕР НА 20 %

Омега Тим търси партньори и дистрибутори

Изпратено от Анонимен на 31 Май, 2013 - 11:52.

Омега Тим търси  партньори и дистрибутори за разпространение и предоставяне право на ползване на своите софтуерни продукти на територията на гр. София и цялата страна. Разпространението на продуктите не изисква първоначална инвестиция от дистрибутора, но наличието на опит в областта на Счетоводството и ТРЗ ще са необходими за успешната работа.

Омега ТИМ България в партньорство с Екселсис

Изпратено от ivan на 16 Феруари, 2012 - 10:34.

Омега ТИМ България и Екселсис обявиха сключването на партньорско споразумение за доставка на Система за управление на човешкия капитал Exelsys на българския пазар.