модул болничен

 • lpd
  Участник
  # преди 5 years, 11 months

  при попълване на приложение 10 към чл,9 в модул Болничен-относно неизползван отпуск за отгл. на дете до 2 години по чл.54 от КСО не позволява запис на файл. Изписва грешка:т.1 Невалидна дата. Това е датата в полето „Считано от:“ в лични данни непосредствено над полето /Данни за деца/ Датата е вярна, но защо изписва тази грешка?

  # преди 5 years, 11 months

  Здравейте,
  ако правилно сте въвели датата в полето „Считано от:“ вероятно на втората страница – Обстоятелства на приложение №10 е задължително попълването на период от … до … на втория ред.

  lpd
  Участник
  # преди 5 years, 11 months

  Здравейте! Може би не съм обяснила правилно-проблемът е, че трябва да се подаде прил.8 към чл.4 т.6. Вече имаме подадено заявление за отглеждане на дете до 2 год., но то е само до навършване на 1 год. на детето/ост. до 410 кал. дни/. До тази дата е издадена и заповедта на адм.ръководител. Сега, след връщане на майката на работа следва да се представи заявлението за изплащане на 50 процента за отгл. до нав. на 2 години, и точно тази дата „Считано от“ не позволява записа.След направена справка в НОИ се потвърждава, че това е датата, но и от там не могат да съдействат с нищо. Остава да се представи на хартиен носител.

  lpd
  Участник
  # преди 5 years, 11 months

  При положение, че се попълнят датите за период от……-до …… на втория ред при запис изписва грешка:“ Датата на началото на отпуск трябва да съвпада с датата, от която се иска обезщетението“. Може би е трябвало да се пусне заповед за целия период до нав. на 2 год. , след което да се подаде заявлението за прекъсване и това, което сега искаме да подадем.

  # преди 5 years, 10 months

  Здравейте,
  най-добре е да се обадите на нашите консултанти в централен офис на тел. 0700 11 250 за съдействие и допълнителна консултация по случая.

  lpd
  Участник
  # преди 5 years, 10 months

  Благодаря

Преглеждане на 6 съобщения - от 1 до 6 (от всички 6)

You must be logged in to reply to this topic.