Здравейте, след поставяне на новата версия ми прави впечетление ,че ДОО работодател в рекапитулацията излиза на два реда като дели новоназначените от всички останали.Какво трябва да направя за да излизат заедно?
Здравейте,
необходимо е да се свържете с централен офис в София на тел. 0700 11 250, за да може нашите консултанти да установят причината в рекапитулацията да излизат два реда за фонд ДОО. Ще трябва да проверим, дали това се случва при определен служител или при всички новоназначени лица.
Здравейте
и при мен е така- ДОО излиза на два реда,
дели новоназначените лица, но аз миналият месец съм имала двама нови , но се съм забелязала че ДОО е на два реда, този месец също имам 4 нови лица и в рекапитулацията ми ги дава общо 6 лица на отделен ред.
Това проблем ли е и как да се коригира?
Здравейте,
необходима е да актуализирате софтуера за Работна заплата – RZWIN с последната версия от секция „Актуализация“. След това от Кадрова информация на съответните служители е необходимо да преизберете стойността в полето „Вид социално осигурен“.
Преглеждане на 4 съобщения - от 1 до 4 (от всички 4)
You must be logged in to reply to this topic.
Използваме бисквитки, за да бъде престоят Ви на нашия сайт по-персонализиран. Ако продължите да разглеждате сайта ни, приемаме, че сте съгласни с това.РазбрахНаучете повече