Отговори в темите на форума

 • lpd
  Участник
  # преди 3 months, 4 weeks

  Благодаря. Хубав ден.

  lpd
  Участник
  # преди 4 months, 1 week

  Здравейте! От общи справки-макет „Фонд СБКО“ Съдържа колони с осн.заплата и ранг, пл.отпуск и сторно, % прослужено време, клас отпуск, отп. без клас и доктор, и последната колона с формирания фонд за СБКО

  lpd
  Участник
  # преди 5 months

  Благодаря за консултацията. Получи се и всичко е наред.Хубав ден желая на целия екип.

  lpd
  Участник
  # преди 5 months

  Извинете, справката функционира, само дето надписа се различава.

  in reply to: справка чл.73
  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 1 month

  Да, благодаря.

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 1 month

  извинявам се,междувременно прочетох, и разбрах. Лек ден.

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 5 months

  Благодаря, ще опитам отново.

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 5 months

  Да ясно ми е – изплащането става към момента на напускане на база на предходния месец, както и останалите отпуски. Лек ден желая.

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 5 months

  Не обърнах внимание, че е изтрита част от текста. Работните дни в годината, разделени на 12 месеца .На така получените средно 21 р.дни е разделена заплатата и умножена по броя дни неизплатен отпуск за минали години.

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 7 months

  Здравейте!Да, наистина е така, но в случая перото с код 517 не функционира. Отработвам дните с код 95, но в удръжките не може.Във фиша го няма, тъй като ми изписва, че перото вече е използвано. Опитах и чрез прибавяне на сумата към първата, но резултатът е същия – не излиза нито в програмата, нито във ведомостта. Въпросът ми е – как да я отработя тази сума от 2,78 лв. /здр. осиг. за с/ка на лицето/ за три дни неплатен отпуск в удръжките?

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 9 months

  ясно-много благодаря

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 11 months

  Благодаря

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 11 months

  При положение, че се попълнят датите за период от……-до …… на втория ред при запис изписва грешка:“ Датата на началото на отпуск трябва да съвпада с датата, от която се иска обезщетението“. Може би е трябвало да се пусне заповед за целия период до нав. на 2 год. , след което да се подаде заявлението за прекъсване и това, което сега искаме да подадем.

  lpd
  Участник
  # преди 1 year, 11 months

  Здравейте! Може би не съм обяснила правилно-проблемът е, че трябва да се подаде прил.8 към чл.4 т.6. Вече имаме подадено заявление за отглеждане на дете до 2 год., но то е само до навършване на 1 год. на детето/ост. до 410 кал. дни/. До тази дата е издадена и заповедта на адм.ръководител. Сега, след връщане на майката на работа следва да се представи заявлението за изплащане на 50 процента за отгл. до нав. на 2 години, и точно тази дата „Считано от“ не позволява записа.След направена справка в НОИ се потвърждава, че това е датата, но и от там не могат да съдействат с нищо. Остава да се представи на хартиен носител.

Преглеждане на 14 съобщения - от 1 до 14 (от всички 14)